Butikken i Vestby

Sentrumsveien 9 & 11, Vestby  

Nordstrøm Botaniske var lenge en drøm, en drøm om å skape noe eget. Med årene har det utviklet seg til å bli en lokal bedrift og en arbeidsplass med fokus på innovativ, bærekraftig og kortreist produksjon.

Grønne planter, blomster og dyrking av grønnsaker har alltid vært en stor lidenskap hos oss og nå får vi endelig dele det med dere. Vi har nemlig erfart at det er mange der ute som deler den samme kjærligheten for planter og dyrking som oss! 
Årstidene, alle fargene og luktene, de lyse sommerkveldene og de lange vintrene. Det å kunne stelle med plantene i drivhuset, oppfostre små stiklinger og sette sammen bunter av lokalproduserte blomster gir en verdifull ro i sinnet, det gir glede og forskning sier at man kan føle seg mer produktiv og tilfreds ved å omgis med planter.

Vi har skapt vår egen oase og hverdagene er nå fylt med det vi liker aller best. Vi inviterer deg til å bli med på denne spennende reisen, kom og besøk oss og la deg inspirere av vårt utvalg av planter og alt du trenger til dyrkingen, enten det er ute eller inne💚
 
ADRESSE: SENTRUMSVEIEN 9 , 1540 VESTBY

I splitter nye lokaler med inngang fra Sentrumsveien 9 og Sentrumsveien 11. Senteret har parkeringsplasser i underetasjen med kundeparkering (1 time gratis). Det er også parkering i gatene utenfor. 

Inngang fra sentrumsveien 9: 
Inngang fra sentrumsveien 11: 

Veibeskrivelse: 
Vi ligger sentralt til i sentrum, kun 1 minutt og gå fra togstasjonen i Vestby. Fra togstasjonen følger du Sentrumsveien, ca 100 meter.
Butikken ligger på torget med Boots apotek og Mix - og vår nærmeste nabo i Wessel Park er Tempura House. 


ÅPNINGSTIDER (foreløpige): 
Mandag - Onsdag 11.00 - 16.30
Torsdag - Fredag 11.00 - 18.00
Lørdag: 10.00 - 15.00
Søndag: stengt 
Nettbutikken er alltid åpen
Vippstorg er tilgjengelig utenfor åpningstidene