HOMEbox® Norge

Vi er både stolte og ydmyke for å være autorisert distributør av HOMEbox® i Norge. 

NOT ONLY A GROWTENT,
IT‘S A HOMEbox®

I mer enn 20 år har kundene satt sin lit til de mobile innendørsdrivhusene til markedslederen HOMEbox®. Våre forskjellige teltserier oppfyller forskjellige oppgaver, for forskjellige behov. Med innovasjoner og gadgets, hvorav noen spesialutviklede - for å hjelpe deg med å oppnå en perfekt høsting.

Dette er det perfekte innendørs drivhus i 2024!

Siden oppfinnelsen av det første planteteltet i 2001, har HOMEbox® kontinuerlig utviklet og forbedret sine produkter.


Resultatet: HOMEbox® Ambient og Vista, de mest moderne innendørs mobile drivhusene på markedet. Både den helt ukompliserte monteringen og den ekstremt lange holdbarheten gjør produktene våre til det ideelle innendørs drivhuset. Andre funksjoner overbeviser også erfarne og rekreasjonsgartnere både med følgende egenskaper:

Homebox logo 

DE 7 VIKTIGSTE EGENSKAPENE MED HOMEbox®

 

MARKEDSLEDER I MER ENN 20 ÅR

markedsledende

HOMEbox® er det første innendørs drivhuset "designet i Tyskland" og derfor originalen! I over 20 år har kunder over hele verden stolt på markedslederen HOMEbox®. Siden begynnelsen i 2001, da vi lanserte vårt første mobile innendørs drivhus, har kundene våre vært begeistret over den høye kvaliteten, samt de sofistikerte og smarte funksjonene til våre growboxes.

 

ABSOLUTT LYSTETT

Absolutt lystett

De lystette glidelåsene gir effektiv beskyttelse mot irriterende strølys, uten bryderiet med dekselklaffer eller borrelåsfester. I tillegg er det ekstra sterke teltdukmaterialet med et spesielt innerbelegg av tykt, fleksibelt og matsikkert polyetylen garantert så lett at det virkelig er 100% natt for plantene dine når lysene er slukket! Så du har absolutt ingen grunn til å bekymre deg for at spirene dine vil bli stresset av det fryktede strølyset! Så du kjøper kvasi "frihet fra stress".

 

OPTIMAL TILFØRSELS-/ AVTREKKSKONTROLL

optimal ventilerende

Våre unike patenterte OmniFlow luftventiler gir deg best mulig klimakontroll med betydelig mindre sjenerende lyslekkasje gjennom de ellers kommersielt tilgjengelige støv- og insektskjermene. Nesten alle våre modeller har også en MicroMesh insektskjerm med 700 μm maskevidde. OmniFlowAirvent-systemet finnes utelukkende i alle våre HOMEbox-modeller®.

 

STØRRE AVLING / MINDRE VARME MED PAR+

større avling og mindre varme med par+

HOMEbox® har per 2024 de eneste innendørs drivhusene/dyrkerboksene på markedet med et optimalt reflekterende interiørbelegg, som vi har kalt PAR+. Takket være det får du tilbake praktisk talt med hver watt fri energi bare gjennom belegget vårt og kan dermed direkte oppnå høyere avkastning! I tillegg regulerer vårt smarte belegg også til en viss grad varmeproblemet i planteteltet ditt! 

På grunn av det hvite indre belegget er det en mye lavere varmeutvikling enn med sølvfolie! Om sommeren er de fleste hjem allerede for varme. Det motvirker disse teltene i noen grad.

 

DESIGNET I TYSKLAND

Designet i Tyskland

Alle HOMEbox® innendørs drivhus er 100% høyteknologiske konstruksjoner utviklet i Tyskland, utstyrt med innovativ teknologi og materialer av høy kvalitet.

 

BEKYMRINGSLØST

Bekymringsløst

Optimaliserte rør samt 700μm mesh fin insektskjerm i Omni Airvents gir utmerket beskyttelse mot insekter. Forsterkede metallrammer, kroker samt nøyaktig maskinerte kontakter laget av ekstra sterk plast garanterer mer styrke og stabilitet. I tillegg er alle deler av HOMEbox innendørs drivhus enkle å montere uten verktøy.

De er også egnet for alle vanlige dyrkingsmetoder. De oppnår minst dobbelt så lang holdbarhet og levetid ved regelmessig og anbefalt bruk enn med noe annet sammenlignbart produkt på markedet. Så du sparer ikke bare lommeboken, men gjør også noe bra for miljøet samtidig, fordi du produserer mindre avfall og du trenger ikke å kjøpe en nytt dyrketelt hver sesong! Så en vinn-vinn-situasjon for alle.


GARANTI

Garanti

Vi står bak våre produkter og gir to års produsentgaranti.