Kunst fra Vigdis & Urbanfryd

Kunst fra Vigdis & Urbanfryd

Hvem er Vigdis?

Vigdis Aarre Engesbak er fra Groruddalen, og er veldig glad i byen sin, Oslo, hvor familien på mors-siden har bodd i generasjoner. Fars-siden kommer fra Sandnes, en gang kjent som «Sykkelbyen». Vigdis finner både glede og ro og en sterk følelse av tilhørighet i bylivet, derav navnet URBANFRYD. Hun er representert av flere gallerier, og deltar på utstillinger i inn- og utland. Hennes arbeider har blitt brukt i store medieproduksjoner, som i Netflix-serien «Hjem til jul», og i reklamefilmer for merkevarer som McDonald’s, Telia og Lotto/Norsk Tipping. Hun har på oppdrag for ikoniske danske Hoptimist laget illustrasjon til bruk på kopper, og ikke minst det som viste seg å bli starten på en langvarig glede for skrivesaker; hennes aller første oppdrag i 1999 for Hippopotamus as, som resulterte i diverse kort og en notatbok til salgs landet rundt.

Vigdis arbeider mest med monotypier (grafikk) og tegninger med tusj/flytende blekk. Hun arbeider også med linosnitt/tresnitt og enkelte ganger collager og collografi.

 

Nå finnes et utvalg av produktene hos oss i Nordstrøm Botaniske og vi gleder oss stort over dette samarbeidet🫶🏼 Hele produktutvalget finner du i nettbutikken til Vigdis: urbanfryd.no

 

 

Tilbake til bloggen