Nybegynnerveiledning – Hvordan velge riktig LED vekstlys

Nybegynnerveiledning – Hvordan velge riktig LED vekstlys

Beginner's guide- How to choos eled grow light-Mars Hydro blog

Sommeren nærmer seg slutten, noe som betyr at dagene har blitt kortere. Noen innendørs planter kan trives i lite lys, men de fleste planter trenger sterkt indirekte lys for å vokse sunt. LED er raskt i ferd med å bli den mest populære vekstlampen i bransjen med høyere energieffektivitet, lengre levetid, mindre varmeeffekt, og kontroll over spekteret. Det er mange LED-vekstlys i forskjellige former, størrelser og priser på markedet, og det er for vanskelig for nybegynnere å velge. Ikke bekymre deg, denne artikkelen vil hjelpe deg med å skille og velge et godt LED-vekstlys.

Budsjett

Dette er veldig enkelt. Hvor mye vil du bruke på en lampe eller hvor mye vil du kunne bruke? Du må vanligvis bruke rundt 1000-1500kr for å kjøpe et vekstlys som kan produsere nok belysning til en eller to planter, mens en lampe som dekker to til fire planter vil koste mellom 3000-5000kr.

Hvis du dyrker avlinger med høy verdi, vil du hente inn investeringen raskt etter høsting, men det kan fortsatt være lurt å starte med et rimelig budsjett. Hvis det først og fremst er en hobby, kan prisen på lampen din være viktigere.

Dyrkeplass

Hvor mange planter dyrker du? Hvor stort er vekstområdet? Og hva må dekningen til lampen din dekke? Finn et vekstlys eller noen vekstlys som dekker vekstområdet ditt, sjekk slutten av denne artikkelen for lampen og størrelsen anbefalt av Mars Hydro

Mars Hydro ledet vokse lys

Merke

Når du finner noen gode lamper på Amazon eller eBay, vennligst sjekk merket andre steder. Har de et nettsted? Har de sosiale medier? Se handleopplevelser og plantebilder som deles av andre kunder

Tjeneste

Det er mange midlertidige produsenter som selger produktene uten navn, ingen adresse og ingen produksjon og sanitær lisenskode. Sjekker om de har fabrikk, lokalt lager, reparasjonssenter. Hva er garantien osv.

Pålitelige spesifikasjoner

Med "1000W Grow Light", "High PPFD / PAR" "Samsung 301H" eller lignende uttalelser på nettet for å tiltrekke seg kunder, men det er ingen data. Du kan spørre selgeren om relevante data, eller sjekke YouTube etter tester de har gjort. Selv om det vil være noen feil, er det generelt ikke mye forskjell, så vær forsiktig ved kjøp av lys fra ukjente butikker og merker.

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar