Mars Hydro UR45 - De beste LED-vekstlysstengene for UV- og IR-tilskudd

Mars Hydro UR45 - De beste LED-vekstlysstengene for UV- og IR-tilskudd

Mars Hydro UR45 -2

Erfarne dyrkere vet alle hva passende UV (ultrafiolett lys) og IR (infrarød) betyr for vekst, og de er nøkkelfaktorene dyrkere bruker for å forbedre kvaliteten på vegetativt og blomstrende stadium og øke sluttutbyttet. Å legge til UV &IR-lys til dine eksisterende høyeffekts LED-vekstlys er utvilsomt et løft for det endelige vekststadiet, noe som er helt gunstig og ufarlig!

Foreløpig forståelse: Effektene av UV- og IR-lys

UV (ultrafiolett lys): Ultrafiolett lys er en form for elektromagnetisk stråling som sendes ut av naturlig sollys, som består av lys i tre forskjellige bølgelengdeområder: UVA (400nm-315nm), UVB (315nm-280nm) og UVC (280nm-100nm). Blant dem har UVB og UVA de mest signifikante effektene på veksten. Lys i disse to bølgelengdeområdene bidrar til å øke produksjonen av trikomer (jo flere trikomer som produseres, desto høyere er nivåene av de viktige stoffene). Samtidig er det også gunstig å øke bladtykkelsen og terpenproduksjonen. I tillegg kan eksponering av avlinger for UVA-lys effektivt unngå insekter, hemme muggvekst og sopputvikling, og sikre at avlingene dine vokser sunt.

IR (infrarød): Infrarødt lys har en veldig lang bølgelengde og svært lite energi. Menneskelige øyne kan i utgangspunktet ikke se det, og kan bare føle varmen. Som vi alle vet, er kombinasjonen av blått lys og rødt lys uovervinnelig for dyrking av avlinger. Så det er nødvendig å legge infrarødt lys til fullspektret lys du allerede har. Den viktigste effekten av rødt lys er å hjelpe avlinger med å øke hastigheten på fotosyntese, fremme den robuste veksten av stilker og produsere flere blomster og frukt.

uv din LED vokse lys

Den grunnleggende informasjonen om Mars Hydro UV&IR lys

For å imøtekomme deres stadig mer profesjonelle behov for dyrking, lanserte Mars Hydro et nytt vekstlys kalt UR45 LED grow light, dedikert til å gi tilstrekkelig supplerende UV- og IR-lys basert på det opprinnelige hvite spekteret for planter. Hva er det spesielle med dette vekstlyset? La oss finne ut svaret sammen!

Grunnleggende parametere for Mars Hydro UV&IR LED Grow Light

EFFEKTEN

45 W±5 %@AC120-265 V

Kjerne dekning

120x120cm

Maks dekning

150x150cm

Spektrum

365-420nm, 730-745nm

Spenning

AC100-277V

Dimensjon

1088 * 40 * 26MM

 

Mars Hydro UR45 UV IR LED vokse lys

Super Effektiv UV &IR Supplerende LED vekstlys

Mars Hydro UV&IR vekstlys består av to lysstriper, med totalt 192 LED-dioder, som kan dekke maksimalt 150x150 cm vekstområde, slik at ultrafiolett og infrarødt lys jevnt kan dekke alle deler av plantetaket. Videre er den stabile utgangseffekten til vekstlyset 45w (inkludert ultrafiolett lys: 30W, infrarødt lys: 15W), som kontinuerlig og effektivt kan gi det nødvendige tilleggslyset til plantene dine, og dermed øke utbyttet.

Perfekt spektrum for å maksimere utbyttet og regulere planteveksten

For å maksimere effekten av LED-vekstlys på avlinger, utviklet Mars Hydro UV &  IR supplerende lysstenger. Etter vitenskapelig utvikling og forskning tilsettes ultrafiolett lys med en bølgelengde på 365-420 nm og infrarødt lys med en bølgelengde på 730-745 nm til dette vekstlyset.

Ultrafiolett lys kan indusere fortykning av avlingblader og øke det lysabsorberende området, og dermed øke utbyttet. Og effektene på dyrking er enda tydeligere - for å øke produksjonen av de viktige stoffene og terpener, er det et must-have supplerende lys for dyrkere. Den infrarøde (730-745 nm) i UR45 supplerende lysstenger kan brukes med langt rødt lys for å skape en skyggeunngåelsesrespons i planter for å akselerere stammeveksten. I tillegg kan tilsetning av passende infrarødt lys hjelpe planter inn i blomstrings- og sovestadiet raskere.

Unik spektralbryter for å kontrollere UV og IR separat

Hver dyrkers behov for supplerende belysning er forskjellige, noen dyrkere trenger bare én type tilleggslys - ultrafiolett eller infrarødt, mens noen dyrkere trenger begge deler. For å løse dette problemet på en rimelig måte, er hver UV &; IR-vekstlysstenger utstyrt med en spektralbryter, som er praktisk for produsenter å fritt velge konfigurasjon av tilleggsspektrum.

 How to use Mars Hydro UR45 supplement light

Enkel å installere på LED vekstlys og hylle

For å gjøre det enklere for dyrkere å installere dette UV&IR-tilleggslyset, er UR45 vekstlys utformet som to individuelle lysstenger, og vi har utstyrt 4 faste kroker og 4 justerbare kroker i hver pakke, som er dedikert til LED-vekstlys i Mars Hydro FC- og FC-E-serien (FC6500/FC8000/FC-E6500/FC-E8000 LED vekstlys anbefales) og hylle, De er ganske praktiske og enkle å installere. Samtidig er de anvendelige scenene også veldig allsidige, du kan bruke den i plantetelt, dyrkerom og drivhus.

For å oppsummere

Etter å ha lest innholdet ovenfor, har du kanskje en generell forståelse av effekten av UV- og IR-lys på planter og Mars Hydros nye produkt UR45 LED lysstenger. Hvis du har spørsmål eller ønsker å vite mer om våre UV &IR supplerende vekstlys-barer, kan du gjerne kontakte oss!

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar