Forskjellen mellom FC og FC-E serien (Mars Hydro vekstlys)

Forskjellen mellom FC og FC-E serien (Mars Hydro vekstlys)

Som et merke med 13 års erfaring med LED-lys, vet Mars Hydro nøyaktig hva slags lysdyrkere trenger for å tilfredsstille kravene sine. Derfor skapte vi 4-serie med lys i henhold til de forskjellige kravene til bøndene. De mest avbildende er FC-samlingen samt FC-E-serien. Så kjenner du igjen definisjonen av FC og FC-E? Hva er forskjellen mellom de?

FC-serien

FC betyr sammenleggbar kommersiell. Som navnet antyder, kan vi se begge egenskapene til lyssamlingen, kommersiell og også sammenleggbar. Hvorfor er det et forretningslys?
Den avanserte Samsung LM301b-brikken driver hele lyset med lav strøm, noe som effektivt kan forhindre overdrive. Multi-bar stil samt nøyaktig chipdesign gjør PPFD jevnt fordelt. Den sammenleggbare layouten på 180 ° er enkel å installere og lagre, noe som hjelper deg med å spare tid og også plass. Innlemmet med disse fordelene, er det lyset laget for industrielt interiør og vertikale vokser. (FC 3000 og FC 8000 er ikke sammenleggbare, FC8000 er med flyttbare stenger)

PPE: 2,85 μmol/j

Maks kapasitet: 3,0 g/w

LED: Samsung LM301B

Design: 180° sammenleggbar design

Kjøpsråd: For dyrkere som krever resultater av høy kvalitet og høy avkastning

 

FC-E serien 

FC-E representerer fleksibel kommersiell økonomisk, så vel som den viktigste fordelen er ytelsen samtidig som den har en økonomisk pris. Den høye effektiviteten manifesteres i antall chips, PPFD og også PPE.
FC-E-samlingen tar på Bridgelux-sjetonger, antall sjetonger er to ganger så mange som sammenlignbare lys. Multi-bar stil og også spesielle chip format gjør det mulig for PPFD verdt å være jevnt fordelt i effektiv variasjon. I tillegg har FC-E-kolleksjonen en avtakbar stangdesign, som er ekstremt fleksibel for å endre benkinnstillingen i henhold til plantenes område samt oppsett.

PPE: 2,8 μmol / j

Maks kapasitet: 2,5 g/w

LED: BridgeLux

Design: Avtakbar stangdesign

Kjøpsråd: For produsenter som har begrenset budsjett, men krever høy avkastning

 

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar