Den ultimate guiden til å velge riktig dyrkesett

Den ultimate guiden til å velge riktig dyrkesett

Når vinterfrosten legger seg og tvinger oss lidenskapelige gartnere innendørs, blir savnet av levende grøntområder uimotståelig. De kalde temperaturene og begrenset sollys i løpet av denne sesongen gir utfordringer for tradisjonelt hagearbeid, noe som gir en økende interesse for innendørs dyrking som et levedyktig alternativ. For de som våger seg inn i det fortryllende riket av innendørs hagearbeid, kan betydningen av å skaffe riktig utstyr ikke overvurderes.

Her for å veilede deg gjennom innendørs hagearbeid er Mars Hydro, og vi tilbyr et godt utvalg av komplette teltsett for en sømløs og blomstrende kultiveringsopplevelse.

For nybegynnere: Komplette nybegynnersett

Komplette nybegynnersett

Å ta fatt på reisen til innendørs hagearbeid kan være overveldende, men vi har forenklet det for deg. De komplette nybegynnersettene har TS-serien, en omfattende pakke med utstyr designet for å introdusere deg for innendørs dyrking uten gjetting. Fra belysning til ventilasjon – de innendørs vokseteltsettene inneholder alt det viktigste du trenger for å kickstarte vekstreisen din med selvtillit.

Mars Hydro TS-serien med innendørs vekstteltsett er et utmerket valg for de som er nye innen innendørs hagearbeid. Disse settene tilbyr uovertruffen verdi, brukervennlig design og gir mild, rikelig belysning for plantene dine. Inkluderte inline-vifter og kullfiltre sikrer ren og sirkulert luft i dyrkeområdet ditt, og opprettholder et miljø som integreres sømløst med ditt daglige liv.

Enten du tar sikte på å dyrke potteplanter som sukkulenter eller slangeplanter eller planter til medisin, er TS600 komplett sett eller TS1000 komplett sett kompakte og leveres komplett med alle nødvendigheter for umiddelbar innendørs vekst.

For personer som dyrker kommersielt eller medisinsk, er TSW2000 komplett sett et ideelt valg. Den inkluderer alt nødvendig utstyr for å dyrke 4 til 6 planter, perfekt tilpasset besittelsesgrenser.

For de som foretrekker en lengre plass over en firkantet, er TSL2000 komplett sett et utmerket alternativ. Dette rektangulære settet gir god plass og har plass til 2 til 4 planter, noe som gjør det til et allsidig valg for ulike voksende behov.

For de erfarne: Avanserte plantetelt

For dyrkere som ønsker å heve sin virksomhet, er våre avanserte innendørs komplette sett den naturlige progresjonen. Med enten FC-E-serien eller SP3000, tilbyr disse settene høyintensiv belysning og større plantetelt for å imøtekomme mer modne planter.

SP-3000 komplett sett

SP3000 2'x4' Grow Tent Kit

SP3000 komplett sett er et all-inclusive innendørs dyrkesystem med SP3000 LED-lys med førsteklasses Samsung LM301B og Osram dioder for energieffektiv, plantevekst. Lysets røde spektrumforbedring er ideell for blomstrende planter.

planteteltet er laget av tett 1680D lerret designet for å maksimere lysbevaring, med reflekterende interiør og en solid jernramme for strukturell integritet. Luftkvaliteten styres av en 100 mm (4'') vifte og karbonfilter, noe som sikrer riktig ventilasjon og luktkontroll. Settet inneholder også en timer, hygrometer, dyrkeposer og et vekstnett for plantestøtte og miljøkontroll.

 

FC-E3000 komplett sett 

FC-E3000 3x3 vokse telt kit

FC-E3000 komplett sett er en alt-i-ett innendørs hageløsning med et 3.3'x3.3' høyverdig 1680D lerretstelt med reflekterende Mylar, et fullspektret FC-E3000 LED-vekstlys med effektivt energiforbruk, og en stille 4-tommers rekkevifte med karbonfilter for overlegen luftsirkulasjon og luktkontroll. Settet inneholder 25 fot kanaler, en tidtaker, fire 19L (5-gallon) dyrkeposer, et hygrometer og kanalklemmer for et komplett oppsett. Dette robuste og sikre systemet er designet for maksimal avkastning og brukervennlighet, og er enkelt å montere, noe som sikrer et optimalt vekstmiljø for plantene dine.

For proffen: Premium Sett

Våre førsteklasses mastersett står i forkant av avanserte innendørs teknologier. Velg enten FC-E- eller FC-serien, som begge kan forbedres med ifresh-pakken og UR45-settet. Disse robuste ensemblene tilbyr ikke bare eksepsjonell belysning og klimaregulering, men integrerer også intelligent teknologi for dyktig orkestrering av lys og vifter, og revolusjonerer håndverket for den dyktige dyrkeren.

FC-E4800 4'x4' vokse teltsett

FC-E4800 komplett sett oppskaleres til et mer romslig telt og et kraftig FC-E4800 LED-lys, som fordeler et fullt spekter av lys jevnt over plantene, og kan skryte av den samme høye effekten for forbedret utbytte. Teltet er konstruert for holdbarhet og lysoptimalisering, med et Mylar-interiør og en kraftig ramme. Luftsirkulasjonen håndteres av en 6'' rekkevifte med variabel hastighet og et matchende karbonfilter for effektiv luftstrøm og filtrering. Settet kompletteres med et hygrometer, kanalrør, klemmer, vokseposer og et espaliernett, noe som gir et omfattende oppsett for seriøs innendørs hagebruk.

FC4800 4x4 vokse telt kit

FC-4800 komplett sett leveres med en robust FC4800 LED som leverer 480W fullspektret belysning med høy fotoneffektivitet på 2,85 μmol / j for maksimert utbytte og konsistent vekstvekst. Settet inneholder et 4'x4' voksetelt laget av premium 1680D lerret med et lysreflekterende Mylar-interiør, en 6-tommers inline-vifte med variable hastigheter og et karbonfilter for å sikre et rent, luktfritt miljø. I tillegg inneholder den 25 fot kanaler, tre kanalklemmer og fem 5-gallon dyrkeposer. Dette komplette systemet er designet for enkelt oppsett og effektiv drift, og gir alt som er nødvendig for et høytytende innendørs vekstområde.

UR45 LED grow light

UR45 LED vekstlyssett, med to stenger og 192 lysdioder, gir ytterligere 45 watt strøm for å øke UV- og IR-lyset når det brukes med fullspektret LED-vekstlys for innendørs planter. Settet inkluderer separate kontroller for UV og IR, noe som gir skreddersydde lysforhold, og er enkel å installere med kompatible braketter for FC- og FC-E-serien, ideelt for dyrkere som ønsker å optimalisere planteutbyttet og helsen.

Mars Hydro iFresh-pakken hjelper dyrkingssettet med et smart system som muliggjør fjernstyring av hagen din via telefon, skreddersydd planlegging for lysdimming og klimakontroll, og et helautomatisk innendørs plantetelt. iFresh Smart Fan Kits bidrar spesielt til å regulere og rense luftstrømmen, og opprettholder optimale anleggsforhold. I tillegg tilbyr den smarte LED-vekstlys med mobilappkontroll, en sløyfetimer for automatisert enhetskontroll, sensorer for klimautløsere og et grenuttak som kan kontrollere flere enheter samtidig, noe som sikrer et ideelt vekstmiljø.

Konklusjon

Enten du starter med din første frøplante eller leder en fullskala vekstoperasjon, har vi ekspertisen og utstyret for å gjøre denne vekstsesongen til din mest vellykkede hittil. Din innendørs hage kan blomstre under din omsorg og den pålitelige vingen av Mars Hydro-teknologi.

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar