Bruk av iFresh Inline Duct Fan

Bruk av iFresh Inline Duct Fan

Tutorial on Using the iFresh Inline Duct Fan

Denne veiledningen hjelper deg med å navigere i funksjonene til iFresh-kanalviften ved hjelp av Mars Hydro-appen. Denne veiledningen er designet for brukervennlighet og avansert kontroll, og dekker alt fra grunnleggende oppsett til tilpasning av luftkvalitetsinnstillinger. Enten du konfigurerer for første gang eller utforsker mer avanserte funksjoner, finner du enkle, trinnvise instruksjoner for å få mest mulig ut av ditt smarte ventilasjonssystem.

La oss komme i gang med å forbedre miljøet ditt med iFresh-settene.

Del 1: Hurtigstart

Trinn 1: Koble til appen

Start sammenkobling: Først kobler du viften til strømforsyningen. For å starte paringen, drei knappen 'ON +OFF' tre ganger kontinuerlig, hver rotasjon er mer enn 50% av skalaen.

Merk: Mønsteret for å slå PÅ → AV → PÅ → AV → PÅ → AV eller AV → PÅ → AV → PÅ → AV → PÅ.

I appen: Når du er i appen, klikker du på ikonet "+" for å legge til en ny enhet.

Trinn 2: Velg og koble til enheten

Finn enheten din: Se etter enhetsikonet ditt i listen. Klikk på enhetsikonet og koble til det. Hvis du ikke finner den, må du kontrollere at telefonens Bluetooth er på, og at enheten er innenfor 10 meter fra telefonen.

Velg din modell: Velg modellen til enheten din fra listen.

Gi enheten et navn: Klikk for å gi enheten et navn.

Wi-Fi-tilkobling: For fjernkontrollfunksjonalitet, koble enheten til Wi-Fi. Ved aktivering vil appen be deg om Wi-Fi-innstillinger. Skriv inn disse etter behov. Hvis du foretrekker å ikke bruke en Wi-Fi-tilkobling, klikker du bare på "Hopp over" -knappen på dette stadiet.

Hvis Wi-Fi-tilkoblingen mislykkes, må du kontrollere om Wi-Fi-navnet og passordet inneholder spesialtegn, skilletegn eller mellomrom.

For enkelhets skyld vil vi demonstrere prosedyren ved hjelp av en visuell guide i form av bilder.

Fra 1: Hurtigstart

Del 2: Enhetens hjemmeside

Denne delen vil veilede deg gjennom planlegging av iFresh via enhetssiden og justering av luftvolumfunksjonen, temperaturen og fuktighetskontrollstrategien:

1. Viftestrømkontroll: På enhetssiden vil du se ikonet for enheten som er lagt til. Klikk på "ON / OFF" -knappen for å slå viften på eller av.

2. Juster viftehastigheten: Trykk på ikonet for å gå inn i kontrollgrensesnittet. Dette grensesnittet viser gjeldende temperatur, fuktighet, luftvolum, vindtrykk og vindhastighet. Du kan justere viftehastigheten fra 25 % (800 RPM) til 100 % (2800 RPM) enten ved å bruke glidebryteren på siden eller manuelt ved hjelp av knappen. Appen gir sanntidsovervåking av temperatur, fuktighet, luftvolum, vindhastighet og vindtrykk gjennom en innebygd sensor.

3. Strømknapp: I tillegg kan du trykke på "ON / OFF" -knappen nederst på denne siden for å slå viften på eller av.

4. Fan Timer-funksjon: Til venstre for "ON / OFF" -knappen finner du timerfunksjonen. Ved å klikke på ikonet kan du stille inn start- og sluttid og deretter aktivere timeren. Hvis tidtakeren ikke aktiveres som planlagt, kontrollerer du appens tidssoneinnstillinger.

Part 2: Device Home Page

5. Temperatur og fuktighetsstrategi: Til høyre for "ON / OFF" -knappen er et "Setting" -ikon. Klikk her for å konfigurere innstillingene for temperatur og fuktighet. På denne siden kan du stille inn temperatur- og fuktighetsnivåer basert på våre anbefalte retningslinjer.

6. Standby-modus: Nederst på innstillingssiden er standby-modus. I denne modusen forblir viften inaktiv med mindre spesifikke utløsere er aktivert. Dette sikrer at viften bare fungerer når det er nødvendig.

Settings of Device Home Page

Del 3: iFresh-innstillingssiden

Denne delen inneholder Wi-Fi-innstillingene for viften, samt endring av navnet:

Koble enheten til samme Wi-Fi som telefonen. Når den er tilkoblet, vil hovedskjermen vise ikoner som illustrert på følgende bilder:

Part 3: iFresh Settings Page

Konklusjon

Vi stoler på at denne veiledningen har utstyrt deg med kunnskapen til å mestre ditt Mars Hydro iFresh smart ventilasjonssystem. Ved å finjustere luftkvalitet, temperatur og fuktighet har du tatt et betydelig skritt mot å skape en ideell innendørs hageoase, som sikrer både din komfort og den blomstrende helsen til plantene dine. Hvis du noen gang trenger ekstra støtte, husk at Mars Hydro-teamet alltid er i beredskap og ivrige etter å hjelpe.

Takk for at du valgte Mars Hydro iFresh for ventilasjonsbehov. Nyt den overlegne luftkvaliteten og komforten det tilfører miljøet ditt, og se frem til å oppnå best mulig avling!

For å forbedre opplevelsen din har vi gitt en QR-kode for nedlasting av apper nedenfor. Bare skann denne QR-koden med smarttelefonen din for raskt å installere og begynne å nyte de nye opplevelsene brakt av iFresh-smartsystemet.

Google PlayApp Store

 

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar